11 Ocak 2015 Pazar

ZEYNEP ELA'NIN YENİ OYUNCAKLARI

   Oyuncak çekmecemizin içi neredeyse dolduğundan, üstündeyse peluş hayvanlardan yer kalmadığından; uzun zamandır bizim küçük cadıya oyuncak almıyorduk. Oyuncakçıları ya da internet sitelerini gezerken içimiz gitse de kendimize bir dur demiştik. Ta ki yılbaşı hediyeleri gündeme gelene kadar. Yeni yıla hediyelerle ve mutlu girmek herkesin hakkı bence, en çok da çocukların. Biz de bizim cadı bu yeni yıla mutlulukla girsin diye, üçlü bir sürpriz planladık:)) 
       Her zamanki gibi imdadımıza Toyzz Shop yetişti. Sürpriz olduğu için paketleri tek tek alıp eve gelmek istemedik. Ayrıca oyuncakçı gezmek bizim için çok da hayırlı olmuyor; çünkü ben her oyuncağa "aa bu da çok güzelmiş" nidalarıyla bakmaktan, bir türlü oyuncakçıdan çıkamıyorum:)) O yüzden; sakin kafayla, uzuunn zamanda Toyzz Shop'un internet sitesinden yaptık alış verişi. 
        İlk seçtiğimiz hediye, bir doktor seti oldu. Zeynep Ela uzun zamandır, Disney Junior kanalındaki çizgi filmleri izliyor. En sevdiklerinden biri de Doktor Mc Stuffins. Bu çizgi filmi izlediğinden beri, eline aldığı bazı şeylerle sırtımızı dinliyordu. Sitede, Zeynep Ela'ya uygun  Doktor Mc Stuffins oyuncağı olmadığından, Barbie Çantalı Doktor Seti aldık. İlk verdiğimiz hediye de bu oldu. Sabah gözünü açar açmaz verdik:)) O andaki sevinci anlatılamaz. Hemen o anda bebeği ile muayene serüvenine başladı. Sonra öğrendik ki bütün gün bir anneannesini,bir dedesini muayene etmiş:)) O günden beri de kah tansiyonumuza bakıyor, kah sırtımızı dinliyor:)) 



       Ahmet ile uzun zamandır, Zeynep Ela'ya mutfak yapalım diye konuşuyorduk. Hatta Pinterest'den bir sürü fikir bulup, ocağın düğmeleri için pet şişe kapağı bile biriktirdik. Ama, bir türlü hayata geçiremedik bu kendin yap projesini. Toyzz Shop'ta Minnie'nin Mutfağını, özellikle de fiyatını görünce kendimiz yapmaktan vazgeçtik. Ben hediyeleri belli aralıklarla vermeyi düşünmüştüm. Özellikle de yılbaşına daha yakın bir zamanda vermek için, ama Ahmet'i tutmak biraz zor oldu. Ne yapacağını merak ettiğinden, bir an önce kurmak istiyordu. Sonunda 27 Aralıkta, bizim cadı mutfağına kavuştu:) Bu arada herkesi, özel yemeğimiz "Fırında Mermicek Çorbası"nı tatmaya bekleriz:)) 

          
      Son hediyeyi, yılbaşı gecesine sakladık. Zeynep Ela'nın Disney Junior'daki diğer favorisi, Prenses Sophia ya da onun değişiyle "Prenses Sopya":)) Ne zaman bir elbise giyse, "Prenses Sopya oldum ben" diyor:)) Biz de Prenses Sopya'yı görünce dayanamadık tabii. Paketi açtığında "aa Sopya, tetekkür ederim aldığınız için" dedi:)) Bütün gece yanından ayırmadı. Gece o uyurken çıktığımız için unutmuşuz, akşama kadar zor beklettik hadi gidip alalım deyip durdu.

       Hani derler ya yeni yıla nasıl girersen öyle gider diye; dilerim bütün yılı, hep böyle gülerek geçirir:)) 

         














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder