5 Nisan 2015 Pazar

İLK OKUL MACERAMIZ

     Her şey Meltem'in Nil için deneme dersi kaydı yaptırırken, Zeynep Ela için de kayıt yaptırmasıyla başladı. O hafta sonu Muzipo'ya giderken, bunun 4 ay süreceğini düşünmemiştik bile. Hatta ilk kez bizden ayrı olarak, tanımadığı bir ortamda 1 saat geçireceği için endişeliydik.  Fakat bizim küçük cadı sınıftan içeri girdi ve arkasına bile bakmadı. Bizimse 1 saatlik endişeli bekleyişimiz başladı. Çıkar da bizi bulamazsa diye, kapıdan bile ayrılamadık. Sonra ders bitti, çocuklar dışarı çıkmaya başladı ama Zeynep Ela çıkmadı. Ders bitti, hadi gidiyoruz deyince de göz yaşlarına boğuldu. Bize de ertesi gün onu Muzipo'ya yazdırmak düştü:)


         Bir ay olarak başlattığımız üyeliğimiz, tam 4 ay sürdü. Zeynep Ela bir kez bile gitmek istemiyorum demedi,.Her ders sonrası, heyecanla anlattı neler yaptıklarını. Hep gülümseyerek çıktı sınıftan.  Belki de tek sıkıntı bir saatin yetmemesiydi:)         
        
        Bunda tabii ki en önemli pay, Hacer Öğretmenin. Her hafta sonu güler yüzle karşılandığı, bir saat boyunca iyi vakit geçirdiği bir yere kim gitmek istemez ki:) Çok teşekkür ederiz Zeynep Ela'nın ilk öğretmeni.




          Sadece Zeynep Ela değil, biz de hep güler yüzle karşılandık Muzipo'da. Bu nedenle; size de teşekkür ederiz, Övül ve Ceren. 

          28 Martta, Zeynep Ela son kez derse gitti. Küçük bir veda partisi yaptık. Pasta tam bir felaketti ama ufaklıklar buna pek de takılmadılar. Zaten onlar için önemli olan mumları üflemekti:))Böylece derslere tatlı bir nokta koymuş olduk. 



           Göksu, Altan, Maya, Devrim, Derin, Zeynep Ela'nın ilk arkadaşları... Kim bilir belki bir gün bir yerlerde karşılaşırsınız:)   

           







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder