4 Ekim 2013 Cuma

ABLA KARDEŞİN HEDİYELERİ

         Zeynep Ela’nın ablası, bizim ilk göz ağrımız Özge’miz geçen hafta bizdeydi. Zeynep Ela’nın ilk doğum gününü kutlamak için gelmişlerdi. İki kuzeni bir arada oynarken izlemek çok keyifliydi. Arada kıskançlıklar olsa da abla kardeş çok güzel anlaştılar.

         Bizim iki ufaklığın doğum günleri arasında sadece iki gün fark var. Özge 28 Eylül, Zeynep Ela ise 30 Eylül doğumlu. Üstelik bizim küçük hanımın doğum gününü haftasonu olduğu için 28 Eylülde kutlamaya karar verince; ablamızın da üzülüp kıskanmaması için güzel bir oyuncak alalım diye düşündük, dayısıyla. Bir yandan da doğum günü hazırlıklarıyla uğraştığımızdan çok fazla vaktimiz de yoktu. Aklımıza daha önce Zeynep Ela’ya “İlk Araba”sını aldığımız Toyzzshop geldi. En büyük avantajımız ise Toyzzshop ‘daki oyuncakların kategorilere ayrılmış olması oldu. Böylece hem 1 yaşına, hem de 4 yaşına girecek iki kızımıza aynı anda hediye seçebildik.
         Gerçi o kadar seçenek arasında seçim yapmak, hiç kolay olmadı. O kadar güzel oyuncaklar var ki hangisini seçeceğimize karar verebilmek için kız oyuncaklarının, 0-4 yaş kategorisinde yer alan  oyuncakların listesine 2 kez bakmamız gerekti. Zor da olsa Özge için prenses takı seti ve bir de bebek  aldık.  Zeynep Ela için seçim yapmak ise daha kolay oldu. Çünkü, Playskool’un Oyuncu Zürafasına görür görmez bayıldık.
         Özge’nin hediyesini onun için yaptığımız doğum günü partisinde verdik. Herkes hediyesini verdikten sora sıra bizimkine gelmişti. Prenses Takı Setini görünce,  o kadar mutlu oldu ki diğer hediyeleri hatta bebeği bile gözü görmedi. Hemen takıp takıştırdık ve poz verdi küçük prensesimiz. Zaten her küçük kızın içinde prenses olma hayali yok mudur?


         Küçük cadının hediyesini ise doğum gününde verdik. Renkli toplar çok ilgisini çekti. Topları fırlatma kısmına yerleştiriyor, ama iş fırlatmaya gelince onun yerine eline almayı tercih ediyor. Gerçi arada sırada topları zürafaya attırdığı da oluyor.


        

















         Sanırım bir çocuğu mutlu etmekten daha güzel hiçbir şey olamaz. İki çocuğu mutlu etmekse paha biçilemez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder