17 Ağustos 2013 Cumartesi

ZEYNEP ELA'NIN OYUNCAKLARI

Çok uzun zamandır, Zeynep Ela’nın en sevdiği şey ellerimizden tutup bir oraya bir buraya yürümek. O kadar hoşuna gidiyor ki, kucağımıza aldığımızda çığlığı basıyor. Bu durum onun için ne kadar keyifliyse, bizim için de o kadar yorucu oluyor. Bir de üstüne ellerimizden tutarken etrafımızdakilerin, özellikle pimpirikli dedemizin, kollarının acıyacağını hatta çıkacağını söylemeleri eklenince, başladık bir çare düşünmeye.
Önce aklımıza yürüteç geldi. Ama doktorumuz yürümesini geciktireceğini ve kazalara sebep olabileceğini söyleyince vazgeçtik. Biz vazgeçtik geçmesine de, bizim küçük hanım hala yürüyeceğim diye tutturmaya devam ediyordu. Aklımıza yürüme yardımcıları geldi. Şimdi yürür sonra da üstüne biner diye düşündük ama onlar da çok pahalıydı. 
Geçenlerde Toyzz Shop'un internet sitesindeki oyuncaklara göz atarken, 0-3 yaş kategorisinde aklımıza en çok yatan yürüme yardımcısı olan Playskool İlk Arabam'ın indirime girdiğini görünce dayanamayıp aldım. Heyecanla beklemeye başladım. Zeynep Ela’nın nasıl tepki vereceğini çok merak ediyordum. Üç gün sonra sipariş elimdeydi. Allahtan annem de o sırada bizdeydi. O olmasaydı arabayı kurmak için Ahmet’i beklememiz gerekecekti. Hemen kurmaya başladım. Zeynep Ela’da bir yandan merakla beni izliyor, bir yandan da parçaları eline almaya çalışıyordu. 

Sonunda oyuncağı kurup denemeye başladığımızda Zeynep Ela’nın çok hoşuna gitti. Henüz dengesini tam sağlayamadığından, bizim için pek değişen bir şey olmasa da onun için farklı bir yürüme çalışması oldu. Gerçi üstüne oturmak ona daha cazip geldi. Ayrıca, oyuncağın üstündeki değişik renklerde ve ses çıkaran parçalar da oldukça dikkatini çekti.  Ama hala, yürümek için bizim ellerinden tutmamızı istiyor. Anlaşılan, İlk Arabamı kullanabilmek için biraz daha zamana ihtiyacımız olacak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder